Groeidocument

Groeidocument

Groeidocument

Iedere leerling verdient het om gezien te worden en te groeien op zijn/haar eigen niveau! Om jou hierin te bemoedigen en te zien, hebben wij het groeidocument ontwikkeld. Iedere leerling krijgt een persoonlijk groeidocument en dit is wat daarin staat.

 

Heej mooie danser(es)

Kijk eens wat voor moois je in je handen hebt! Een groeidocument speciaal voor jou. Hierin hou je, samen met jouw docent, bij wat je allemaal leert. Je hoeft jezelf dus nooit met anderen te vergelijken, want iedereen groeit op zijn/haar eigen niveau!

Ieder half jaar krijg je een nieuwe pagina in je mapje. Op deze pagina staan jouw doelen voor de dancers body, dancers mind en dancers technique. Met dancers body train je je lijf in kracht, lenigheid en conditie. Dit is belangrijk om blessures te voorkomen. Met dancers mind train je je brein, zodat je alles uit de les kan halen wat er inzit. Zo leer je bijvoorbeeld jezelf niet te vergelijken met anderen, maar met jezelf. Ook leer je om lekker gek te durven doen en jezelf te zijn. Op die manier voorkom je dus eigenlijk brein blessures. 😉 Met dancers technique bouw je aan een basis die jou de mogelijkheid te geven om in vrijheid te kunnen dansen. Maar het belangrijkste van dit document is dat je je gezien voelt in je eigen dansproces. Daarom geeft jouw docent jou persoonlijke feedback over hoe hij/zij jou in de dansles ziet. Deze feedback vindt je bij persoonlijk.

 

 

Twee keer per jaar is er een trackles. Dit is een speciale les waarin je jouw groeidocument meeneemt en we alles wat je geleerd hebt aan jouw mededansers laat zien. De docenten vullen vervolgens jouw groeidocument in. De trackles is bedoelt voor jou, om te genieten van jouw eigen groei, maar ook van jouw mededansers.

Er is geen goed of fout te vinden in dit document, want bij Dancing Devotion vinden wij jou waardevol zoals je bent en zien jou los van je prestaties! Laat je dus niet afschrikken maar daag jezelf uit om voor het uiterste te gaan! Niet omdat het moet, maar omdat het leuk is. En onthoud; van proberen kan je leren.