Choreografiewedstrijd 2019

Choreografiewedstrijd 2019

Choreogrefiewedstrijd 2019

Dancing Devotion heeft als missie om een mooie balans te biezen tussen gaan voor niveau en kwaliteit maar ook heel veel plezier en lol hebben in het dansen. Ter ondersteuning van die missie organiseren we ieder jaar een ‘choreografiewedstrijd’. Dit is een wedstrijd waar de leerlingen alleen of samen hun zelfgemaakte dans kunnen presenteren aan de jury. De leerlingen ontvangen na de tijd een kaart met opbouwende, persoonlijke feedback waar ze veel van kunnen leren.

 

 

Waarom

Omdat elke leerling uniek is willen wij elke leerling de mogelijkheid bieden om zichzelf op verschillende manieren te profileren. In de lessen krijg je technieken en passen aangeleerd, we bieden mooie podia om alles wat je aangeleerd krijgt te laten zien, maar daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat je de ruimte krijgt om je eigen dansstijl te ontwikkelen. De taal van je lijf is een mooie manier om je uit te drukken, een uitlaatklep en een manier om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je mag alles doen wat je maar wilt een eigen liedje, een eigen choreografie, een eigen kostuum en wat je allemaal nog maar kan bedenken. Het mag in je eentje maar ook met een groepje. Of terwijl een hoop vrijheid om deze creërende kant van jezelf te ontwikkelen.

Als jury geven we heel eerlijke feedback. We kijken hoe we jou als persoon op kunnen bouwen!

Thema en Prijzen

Ieder jaar rijken we de jaarlijkse ‘Dancing Devotion Choreografiewedstrijd Trofee’ uit aan de persoon/groep die ons het meest verbaast met de originaliteit en kwaliteit van de dans. Daarnaast bieden we ook 1 en soms 2 plekken aan de persoon/groep die met de dans het best aansluiten bij het thema om in onze jaarlijkse eindshow in schouwburg Odeon. (dit jaar valt de show op zaterdag 13 juni in de middag).

Het thema van dit jaar is: ‘Beauty is…..’ Omdat wij geloven dat iedereen mooi is en schoonheid reflecteer op zijn/haar eigen manier. Schoonheid is als een princes of schoonheid is kracht, schoonheid is uniek, schoonheid is…… Wees creatief en probeer je eigen verhaal in dit thema en jou eigen dans te leggen.

Praktisch

Wil jij er voor gaan! Laat jezelf zien durf jezelf te ontwikkelen! Dit jaar vind de choreografiewedstrijd plaats op zaterdag 30 november in de prinsenhof in Hasselt. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@dancingdevotion.nl. Voorkeur voor een tijd? Geef dit dan door. De wedstrijd duurt van 10:00-17:00 we nemen 20 minuten voor elke dans. VOL=VOL dus geef je snel op!