Corona Update – December 2020

Corona Update – December 2020

Ook wij zaten maandag 14 december voor de buis gekluisterd toen onze president zijn toespraak gaf. We gaan weer een bizarre tijd tegemoet met zijn allen. Hieronder vindt je hoe wij hier mee om gaan.

De danslessen

De fysieke danslessen zullen t/m 19 januari niet doorgaan. Echter, wij willen al onze leerlingen nog wel heel graag zien voor de jaarwisseling. Daarom houden we deze week online ‘kerstlessen’. De docenten zullen jullie zelf een link geven om samen te videobellen. In deze les mag je in kleren komen die jou aan kerst doen denken. Denk aan: de foute kersttrui, glitter, onesies….. Kies waar jij blij van word. Pak er zelf lekker een kop warme chocolademelk bij, we gaan natuurlijk kletsen, maar er staat uiteraard ook een foute kerstdans op het programma!

Financieel

Ieder seizoen geven we 34 lessen. Hiervoor betaal je een totaal bedrag. De meeste leerlingen kiezen ervoor om dit in 12 termijnen te betalen. Wij zullen voor alle leerlingen tot 18 jaar de gemiste lessen inhalen in de bufferweek. De kosten blijven dus hetzelfde. Voor de leerlingen van 18 jaar en ouder: voor jullie was het al eerder niet mogelijk om naar de les te komen. Daarom brengen we de helft van januari niet in rekening. Verder zullen wij zoveel mogelijk lessen inhalen in de bufferweken.

* Let op: betaal je nog via factuur? Voor ons is het heel fijn om gewoon maandelijks te kunnen incasseren. Je zou ons erg helpen wanneer je je abonnement alsnog omzet naar maandelijks automatisch incasso.

Kleurwedstrijd, Engelenactie en Dancing Devotion Magazine

Doordat we allemaal met mondkapjes op binnenkomen en zo snel mogelijk weer weggaan, missen we soms wat verbinding. Daarom hebben we afgelopen weken het Dancing Devotion magazine uitgedeeld. Hierin staan allerlei acties en super leuke verhalen. Lees ze vooral door!

Omdat niet iedereen zijn kleurplaat in de les kon inleveren, mag je deze nu per post inzenden. Er worden uit verschillende leeftijdscategorie√ęn winnaars gekozen. De prijs in een Dancing Devotion kledingstuk naar keuze! Je kan je kleurplaat nog t/m maandag 21 december opsturen naar:

Dancing Devotion, Puccinistraat 16, 8031TN Zwolle

De Engelenactie kun je alsnog inleveren door een foto van je etiket te maken en deze naar je docent te appen. De lootjes worden nu verspreid via de app. Hoe mooi om in deze tijd als een engel voor iemand te mogen zijn. Je mag ook een extra inzending sturen voor eenzame mensen in je omgeving. Zo hopen we met elkaar ons steentje bij te dragen.

We doen het samen!

Het is weer even flink slikken. Voor iedereen zijn de gevolgen verschillend, maar het raakt ons allemaal. Laten we de ogen openhouden voor elkaar. Geef gerust aan je docent of dansteam aan als je ergens hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we het verschil maken! Kom zoals je bent; je bent sterker dan je situatie! Dus als je wat te geven hebt, zoek een ander op en als je wat te halen hebt, zoek elkaar dan ook op. Gun de ander de gift om voor je te zorgen en bouw elkaar op. Want alleen samen staan we sterk.

Oh, en… vergeet niet te genieten van alles wat nog wel kan. Weet je wat er niet is afgelast? Een boekje lezen, wandelen, een kop warme chocolademelk, een vriendelijk telefoontje, mooie kaartjes maken en sturen, dansen in je kamer, onder de douche, in de regen, waar je ook bent… Laten we ook deze tijd met zijn eigen schoonheid omarmen en vieren wat we wel kunnen.

Enthousiaste groet,

Alinda Paarhuis