Nieuw seizoen, nieuwe lessen!

Nieuw seizoen, nieuwe lessen!

Wat hebben we genoten van het afgelopen seizoen! Wij kijken met een trotste blik naar wat we neer hebben kunnen zetten tijdens onze video- en theaterproductie ‘The Mission’. Hebben jullie ook zo genoten als wij? We staan dan ook nu klaar om komend seizoen weer vol passie aan te vliegen.

Het nieuwe rooster staat al klaar! Weet jij al in welke groep (of groepen) jij komend seizoen wilt dansen? Check de super toffe, nieuwe mogelijkheden en vergeet niet om in de Dancing Devotion App door te geven als je niet in dezelfde groep wilt blijven en je wilt inschrijven voor een nieuwe groep. Uiteraard mag je, als je nog twijfelt, zoals ieder jaar in de eerste week van september weer alle lessen gratis uitproberen.

Dancing Devotion app: https://mijn.dancingdevotion.nl/

1. Dancing Devotion komt naar IJsselmuiden

Ja, je leest het goed. Vanaf september 2021 zijn wij ook te vinden in IJsselmuiden. Op de donderdagen geeft onze docente Nienke hier les.

Het rooster:
15:30-16:30 Kids-Dance 1
16:30-17:30 Kids-Dance 2
17:30-18:30 modern 10+
18:30-19:30 hip-hop 10+

Adres: Oosterholtseweg 11, 8271 PN IJsselmuiden

Ken jij mensen die hier willen dansen? Of wil jij dansen in één of meerdere van deze bovenstaande groepen? Meld je aan voor een proefles en zeg het voort aan iedereen die jij kent!

2. Workshops en losse lessen op zaterdag

We zien veel leerlingen die super gemotiveerd zijn om meer te trainen, maar dit niet altijd in hun agenda kunnen passen. Daarom gaan wij op de zaterdagen lessen en workshops bieden aan onze dansers. Deze lessen worden gegeven door docente Jaz. De workshops zullen verzorgd worden door verschillende inspirerende docenten en choreografen.

Het rooster:
09:00-10:00 Klassiek Ballet A (intermediate)
10:00-11:00 Klassiek Ballet B (advanced)
11:00-12:00 Floorwork
13:00-14:00 Modern A (intermediate)
14:00-15:00 Modern B (advanced)
15:00-17:00 Build Your Creativity (iedere week weer een verfrissende nieuwe workshop)

De kosten voor Build Your Creativity:
Niet-leden van Dancing Devotion betalen per losse workshop €15,- of €480 per jaar waarbij je alle workshops kunt volgen die je wilt.
Dancing Devotion leden betalen maar de helft, dus €7,50 per losse workshop of €240,- per jaar waarbij je alle workshops kunt volgen die je wilt.

De kosten voor de andere lessen:
Dancing Devotion leden betalen €5,00 per losse les of €240,- per jaar waarbij je de les elke week volgt.
Niet-leden van Dancing Devotion betalen per losse les €750,- of €363 per jaar waarbij je de les elke week volgt.

Lijkt het je tof om workshops bij ons te volgen? Meld je dan aan via de Dancing Devotion App!

3. Kids+ Traject

Wij zien ook dat er veel jonge dansers bij Dancing Devotion zijn die toe zijn aan meer uitdaging. Wij willen in onze dansschool niet alleen recreatieve lessen bieden aan kinderen om beginnende dansers te verwelkomen en te begeleiden, maar ook om de kleine talentjes ruimte te bieden om te groeien op een sneller tempo. Daarom hebben wij een mooi kids+ traject gebouwd waard de kinderen extra lessen kunnen volgen, namelijk:

–          1x in de week doe je ballet (in Zwolle of Genemuiden)

–          1x in week je eigen kids-dancegroep waar je nu ook danst (dit kan in je eigen plaats)

–          1x in week kies je voor modern, hiphop of jazz (dit kan in je eigen plaats)

–          1x in maand 2 uur de kids+ les

Elke 1e zaterdag van de maand van 10:00-12:00 wordt de kids+ les gegeven. We gaan met deze les langs alle locaties om ook weer de ervaring van een andere trainomgeving op te doen. Heb je nou nog niet genoeg aan deze lessen, met je kids+ traject heb je tevens onbeperkt toegang tot alle lessen die je naast het traject zou willen volgen, ook op de workshops van de zaterdag.

De kosten: €520,- per jaar

4. Company Traject

Naast het Kids+ traject willen wij ook onze Company dansers extra stimuleren en trainen in hun danstalenten. Wij merken dat onze Company dansers toe zijn aan meer uitdaging en graag meer dan 2 uur per week willen trainen. Bovendien willen wij ook voor de Company dansers, net zoals de dansers van Kidsdance, de mogelijkheid bieden om harder te groeien in hun danstalenten. Daarom hebben wij het Company Traject in het leven geroepen.

Naast de Company lessen volg je minimaal 1 extra dansles in de week en maak onbeperkt gebruik van meerdere mogelijkheden binnen de dansschool, zoals toffe workshops op zaterdag.
Voor alle Urban Company teams: je kiest naast de Company les nog één les naar keuze > daarnaast onbeperkt lessen en workshops volgen.
Voor alle Academic teams: je kiest naast de Company les nog één ballet les > daarnaast onbeperkt lessen en workshops volgen.

Hiermee stijgen de kosten met €175,- per jaar, dit kan je in 1 keer of in 12 termijnen betalen (dan kom je dus op €14,60 p.m.). De kosten per Company team zijn verschillend, dus check onze website www.dancingdevotion.nl/company-teams/ op welk bedrag jij komt te zitten. (deze bedragen zijn al inclusief de verhoging)

Mocht de verhoging van de kosten een probleem opleveren bel dan gerust even naar 0625440933 dan denken we met je mee.

 

Terug kijken naar ‘The Mission’

Wat hebben we enorm genoten van 2 productieweken. Waarschijnlijk sta jij ook al te popelen om de beelden hiervan terug te zien. 10 juli word de film, met foto’s en vele extra’s verzonden naar iedereen die hem heeft besteld. Heb je hem nog niet besteld, het kan nog steeds. 

De videograven hebben echt mega hard zitten editen om alles op tijd af te krijgen, helaas zijn er een paar clips waarmee we de deadline niet gehaald hebben, deze worden 1 week later bij het geheel toegevoegd.

Heel veel kijk plezier!

Afsluiter

Wij hopen jou in deze nieuwsbrief voldoende geïnformeerd te hebben over wat voor tofs er te wachten staat voor het komende dansseizoen en wij kijken er zeker naar uit om jou dan ook weer te verwelkomen in onze dansschool.

Tot september en nog een fijne zomervakantie gewenst!

Zonnige groet,

Alinda en het team van Dancing Devotion