Wij hebben nieuwe kleding!

Wij hebben nieuwe kleding!

Wij hebben nieuwe kleding!

In de afgelopen paar maanden zijn wij druk bezig geweest met een project wat wij EINDELIJK met iedereen kunnen delen: Dancing Devotion heeft nieuwe kleding! In dit nieuwsbericht lees je alle informatie over onze nieuwe kledingstukken, waarom deze er zijn, zie je een paar toffe foto’s van de fotoshoot en vertellen wij je waar je onze nieuwe kleding kunt bestellen.

Zoals jullie inmiddels allang weten, heeft Dancing Devotion aan het begin van dit dansseizoen veel hiphoplessen erbij gekregen. Super tof! Alleen vonden wij dat onze eerste kledinglijn meer past bij onze modern, ballet en jazz groepen. Daarom hebben wij nu ook kleding ontworpen met een stoere en baggy uitstraling; ideaal voor onze hiphop dansers en docenten. Zo kunnen wij deze dansgroepen ook vertegenwoordigen met toffe en comfortabele kleding om in te dansen.

Wat hebben we dan precies gemaakt?

  • T-shirts
  • Sweaters, hoodies en vesten
  • Trainingsbroeken
  • Leggings

Voor zowel kinderen als volwassenen hebben we allerlei maten beschikbaar. Zo kun jij helemaal jouw ideale outfit samenstellen voor tijdens de trainingen.

Onze nieuwe kleding is een perfect cadeau om te geven tijdens de feestdagen in december! Je kunt de nieuwe kleding bestellen op www.thedanceshop.nl. Hier hebben wij onze eigen Dancing Devotion Teampagina. Daar vind je ook onze eerste ronde van kleding, mocht je deze ook willen bestellen.

Door het bestellen van onze kleding help je ons ook te steunen tijdens deze gekke en moeilijke tijden. Wij merken dat wij, naast vele andere dans-, sport- en cultuurinstellingen in Nederland, een zware klap hebben moeten opvangen. Wanneer je dus onze kleding besteld, maar je niet alleen degene blij aan wie je het cadeau geeft, maar zorg je er ook voor dat wij van Dancing Devotion ons hoofd beter boven water kunnen houden.

En heb je iets bij ons besteld? Of heb je een kledingstuk van ons ontvangen? Dit zien wij meer dan graag! Deel het op social media – Instagram, Facebook of TikTok – en tag ons of gebruik de hashtag #dancingdevotion in jouw bericht of verhaal. Zo kunnen wij dit ook delen met onze volgers.