OVER ONS

Enthousiast, onderbouwd en creatief, dat is Dancing Devotion. Onze missie is om een goede balans te bieden tussen dansplezier en dansniveau. We werken met geschoolde docenten die passie hebben voor hun vak. Zo hopen we samen op onze eigen plek iets moois bij te dragen aan het leven van elke leerling op zijn/haar eigen plek. Bovenal hopen wij natuurlijk heel veel lol te hebben met elkaar.

ONZE VISIE

ONTWIKKEL JOUW STIJL

Elke danser is uniek en kan zich op verschillende manieren profileren en ontwikkelen. In de danslessen maken we een heleboel lol en doen we af en toe lekker gek. Dit zorgt voor veel ontspanning en het geeft de ruimte om ‘buiten de box’ te dansen. Door compositie en improvisatie ontwikkelen dansers hun eigen dansstijl. De stijl kunnen de dansers dan weer laten zien tijdens de jaarlijkse choreografiewedstrijd, verschillende stages, cake&thoughts en dansshows voor publiek.

LEERLIJN

Om onze dansers naast dansplezier ook te onderbouwen met dansniveau, hebben wij een leerlijn ontwikkeld. Deze leerlijn bestaat uit technieken van verschillende dansstijlen: modern, jazz, hip-hop, ballet, maar ook twee algemene onderdelen: Dancers Body & Dancers Mind. Naast het beheersen van technieken heb je als danser fysieke en mentale competenties nodig. Zo is het belangrijk om te werken aan conditie, kracht en lenigheid. De Dancers Mind is het belangrijkste van alles: Durf jij te falen, ben je een doorzetter en/of kun je goed tegen kritiek? Dan ben jij een danser!

VEILIG LEREN

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je kunt leren in een veilige leeromgeving. Voordat een docent zijn eerste les bij ons mag geven, dient hij eerst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij ons in te leveren en daarnaast evalueren wij de lessen op regelmatige basis met elke docent.

Ondanks deze voorzorg kan het voorkomen dat iemand zich niet veilig voelt tijdens de lessen of in de dansschool. We hebben een vertrouwenspersoon bij Dancing Devotion waar je dan contact mee kunt opnemen. Dit is Suzanne van Bodegom. Klik op haar naam om meer over haar te lezen en om contact met haar op te nemen. Direct mailen kan ook via vertrouwenspersoon@dancingdevotion.nl.

Wij vinden alle dansers even waardevol. Het gaat niet om prestatie maar om wie je bent als persoon. In onze lessen stimuleren wij onze dansers om elkaar te motiveren en te waarderen.

HET DOCENTENTEAM

HET OFFICE TEAM

Ervaringen van onze dansers