Tarieven

Ontzettend leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Dancing Devotion. Naast onze wekelijkse lessen bieden wij ook verschillende evenementen en programma’s aan. Als lid betaal je een jaarlijks vast bedrag voor alle lessen en overige activiteiten. Hieronder vindt u alle financiële informatie. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contributie

Als lid betaal je een jaarlijks vast bedrag. Dit bedrag kun je in één keer of in twaalf termijnen betalen. Als je in één keer betaalt, krijg je geen geld terug als je het lidmaatschap voor het einde van de termijn opzegt. Als je de contributie in 12 termijnen betaalt, dan wordt de contributie maandelijks geïncasseerd en is deze ook maandelijks opzegbaar (let op: er geldt 1 maand opzegtermijn). Hieronder vind je de bedragen per jaar voor de verschillende lessen.

Peuter-Kleuterdans, Kids-Ballet, Kids-Dance, €240,-

Hip-Hop, Jazz, Modern, Ballet, Company Academic Kids,€300,-

Adult-dancemix, Sportuurtje, Company Worship, Company Academic €363,-

Company Urban Young, Company Academic Young €480,-

Company Urban €525,-

Spitzen (half uur), €150,-

Durf te dansen, gratis

Cursussen

In een aantal plaatsen worden lessen in cursussen van 3 maanden aangeboden. Kijk hiervoor in het aanbod. Voor de cursussen betaal je geen inschrijfkosten.

Cursus: Adult Dancemix 3 maand, €90,-

Cursus: Peuter-Kleuterdans 3 maand, €65,-

Eenmalige kosten & Kleding

Inschrijfkosten, Voor een nieuwe inschrijving rekenen wij €15,- inschrijfkosten.

Kleding, Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen goede kleding dragen in de lessen, zodat zij volledige vrijheid hebben om te bewegen en wij als docenten de techniek goed kunnen bekijken. Daarom werken wij samen met The Danceshop. In de eerste les krijg je een kaartje mee met welke artikelen je voor deze les nodig hebt.

voorstellingen, Twee keer per jaar organiseren wij zelf een grote dansvoorstelling. Om de onkosten van de voorstellingen te dekken betaalt het publiek entree.

Kortingen & Financieringsmogelijkheden

Als je meerdere lessen volgt krijg je aanvullende korting:

  • 2 lessen 10% korting
  • 3 lessen 30% korting
  • 4 lessen of meer 40% korting

Stichtingen en fondsen:

Wij vinden dat iedereen dansles moet kunnen volgen. Daarom werken wij samen met verschillende fondsen die bijspringen als mensen minder te besteden hebben. Hieronder vind je fondsen waarmee je contact op kunt nemen.

stichting meedoen 

jeugdsportencultuurfonds

Heb je vragen, wil je je inschrijven of wil je een gratis proefles komen volgen? Bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee!

  • 06-25440933
  • info@dancingdevotion.nl