Tarieven

Ontzettend leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Dancing Devotion. Zoals u op onze site hebt kunnen lezen bieden wij naast onze wekelijkse lessen ook verschillende evenementen en programma’s aan. Als lid betaald u een maandelijks bedrag waar al deze dingen bij in zitten zodat u niet voor verassingen komt te staan. Hieronder vind u alle financiele informatie. Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op.

Contributie

Wij werken met maandelijkse contributie die je betaald als lid. De contributie word maandelijks geïncasseerd en is ook maandelijks opzegbaar. Hieronder vind u de bedragen voor de verschillende leeftijden per les per maand.

0-6 jaar, €17,50

6-12 jaar, €19,50

12jaar en ouder, €25,-

Dubbel lesuur, €40,-

Eenmalige kosten & Kleding

Inschrijfkosten, €15,-

Kleding, Voor iedere les hebben wij een passend tenue samengesteld zodat jullie optimaal kunnen genieten van de lessen. Lees hier meer over in de blog: ‘Tenue’. In september 2018 zullen wij nog eenmaal langs alle lessen gaan om de kleding te laten passen en te bestellen. Daarna kunt u zelf op de site bij bestellen.

voorstellingen, twee keer per jaar organiseren wij zelf een grote show. Om de onkosten van de shows te dekken vragen wij een entreebedrag.

Kortingen & Financieringsmogelijkheden

Gezinskorting, heb je een familielid op dans zitten, dan krijg je 10% korting

Korting bij het volgen van meerdere lessen:

  • 2 lessen 10% korting
  • 3 lessen 30% korting
  • 4 lessen of meer 40% korting

Stichtingen en fondsen:

Wij vinden dat financiën je niet moeten belemmeren om onze lessen te kunnen volgen. Daarom werken wij samen met verschillende fondsen die bijspringen bij mensen die financieel minder te besteden hebben. Hieronder vind je fondsen waarmee je contact op kunt nemen.

stichting meedoen 

jeugdsportencultuurfonds

Heb je vragen, wil je je inschrijven of wil je een gratis proefles komen volgen? Bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee!

  • 06-25440933
  • info@dancingdevotion.nl