Workshops

We vinden het geweldig om de mensen om ons heen te inspireren met onze passie en kennis. Hieronder vind je een klein kijkje in ons workshopaanbod, maar voorop staat dat we altijd graag met u meedenken om een passend concept te vinden voor uw initiatief! Je kunt ons niet alleen benaderen voor workshops, maar ook treden wij graag op. Neem naast een kijkje hieronder, dus ook vooral de vrijmoedigheid om ons te bellen dan denken we met u mee.

Groepen

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, tienerweekend, activiteitendag alles word leuker met een dansworkshop! We vinden het erg leuk om in te spelen op verschillende niveaus, stijlen en doelgroepen. Dans kan ontzettend verbindend werken wanneer je in een team op hoog niveau traint, maar ook juist wanneer dans iets is wat voor iedereen buiten de comfortzone ligt.. Intieme workshops met een diepe boodschap of juist veel plezier en gezelligheid met een grote groep. We maken er samen een geweldig moment van.

Openingsdans huwelijk

Twee mensen die zoveel van elkaar houden, een magische dag en de liefde uiten in een prachtige dans. Van deze workshops kunnen we geen genoeg krijgen. Het is zo mooi om mee te mogen leven in deze intieme tijd en dans te gebruiken als uitingsvorm. We vragen de stellen altijd om zelf een of twee liedjes aan te leveren waarvan we een leuke mix kunnen maken. Een pure romantische dans of een hoop gekkigheid, wij zoeken mee om een dans te maken die echt bij jullie past.

Speciale doelgroepen

Het mooie van ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken met zoveel verschillende mensen mogen komen. Dans is een prachtig middel om iedereen in beweging te krijgen, maar ook om te werken aan zelfvertrouwen of aan verbinding in teams of relaties. Al met pensioen of net geboren, iedereen kan dansen. Doelgroepen waar wij een speciale klik en veel ervaring mee hebben zijn tieners, moeders met jonge kinderen en mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Neem gerust contact met ons op, dan denken wij met u mee.